E-učenje

Zdravstveni radnici imaju i pravo i dužnost pratiti razvoj medicinske, stomatološke i farmaceutske struke, putem stručnog usavršavanja radi održavanja i unaprjeđenja kvaliteta svog rada.
Društvo nastavnika opće/obiteljske medicine u skladu s modernim pristupima trajnoj izobrazbi razvija e-učenje koje je namijenjeno svim liječnicima obiteljske medicine

Potvrda o prolaznosti

Sve aktivnosti na portalu e – učenje DNOOM su certificirane i bodovane. Znanstveni odbor DNOOM i tim kompetentnih urednika portala e – učenje procijeniti će svaku aktivnost prije objave. Za dobivanje certifikata, potrebno je dovršiti edukaciju i položiti završni test sa uspjehom većim od 70% točnih odgovora. Certifikat je svakom polazniku odmah dostupan za pregled ili tiskanje, a vaša edukacija će se bodovati od strane HLK. Pristup je besplatan za sve registrirane članove. Registracija je također besplatna.

Statistika

Naše platforma e- učenja omogućava detaljnu statistiku posjeta za svaki tečaj ponaosob. U svakom trenutku možete imati pregled broja polaznika na tečaju, broja onih koji su tečaju pristupili, kao i broja onih koji su edukaciju dovršili i dobili certifikat.

Aktivno učešće polaznika

Vaše mišljenje nam je izuzetno važno. Aktivno učešće polaznika je preduvjet kvalitete edukativnih materijala Ukoliko imate bilo kakav prijedlog nemojte oklijevati i javite se. Dobrodošli su svi prijedlozi za nove teme te za poboljšanje prikazanih sadržaja. DNOOM će kao i uvijek nastojati osigurati učešće vrhunskih predavača.

Tim zadužen za E-učenje

1.  prof. dr. sc. Biserka Bergman Marković, spec. obiteljske medicine
2. Senka Galijašević Martinović, spec. obiteljske medicine
3. prof. dr. sc. Milica Katić
4. prof. dr. sc. Ines Dimić Lisica
5. Juraj Jug dr. med, spec obiteljske medicine
6. Ivančica Peček,  dr. med, spec. obiteljske medicine