Društvo nastavnika obiteljske medicine (DNOOM) donijelo je odluku da prestane s izdavanjem kongresnog zbornika. Umjesto toga, pozvanim predavačima 7. kongresa DNOOM-a ponudit će se objava članka u tematskom broju časopisa Akademije medicinskih znanosti Hrvatske, Acta Medica Croatica.

Glavna urednica tematskog broj bit će profesorica Biserka Bergman Marković. Članci će proći recenzijski postupak dva neovisna recenzenta i ako svojom kvalitetom zadovolje sve kriterije recenzenata i časopisa, bit će objavljeni u spomenutom tematskom broju. Kako se predviđa da će članci uglavnom biti tipa pripovjednih preglednih članaka, donosimo upute za njihovu pripremu. Ujedno donosimo i upute autorima časopisa Acta Medica Croatica.

 

Velike novosti PRIKAZ SLUČAJA

(četvrtak 10.3.2016.)
Pozivamo sve kolege liječnike opće/obiteljske medicine da pošalju svoje Prikaze slučaja nevezano za temu kongresa.
Nakon recenzije, 10 najzanimljivijih prikaza će svojim komentarima obraditi specijalist opće/obiteljske medicine i pripadajući kliničar.
Dva najbolja rada s temom iz gastroenterologije će biti nagrađena s 1.000,00 kuna i prikazana na Kongresu u sklopu panel diskusije specijaliste opće/obiteljske medicine i gastroenterologa.
Radove slati na e-mail: ksenkran@inet.hr

 

Poster sekcija

Radovi se prijavljuju on-line. Svi će radovi biti prikazani u formi postera. Posteri moraju imati dimenzije 120cm x 90cm, u okomitom položaju i trebali bi biti čitljivi s udaljenosti od 1,5 metar. Voditelji prezentacije će zajedno sa stručnim povjerenstvom poster sekcije odabrati najbolje postere kongresa koji će biti nagrađeni brojnim lijepim nagradama. Proglašenje najboljeg postera i dodjela nagrade održat će se za vrijeme svečane večere u subotu 12.3.2016.

upute za autore prikaza slučaja

upute za autore postera

Posteri moraju imati dimenzije 120cm x 90cm, u okom
itom položaju i trebali bi biti
č
itljivi s

udaljenosti od 1,5 meta