Aritmologija za obiteljsku medicinu
Datum objave: 13. siječnja 2019.

Radna skupina za Aritmije i elektrostimulaciju srca u suradnji s društvima DNOOM, KOHOM i HDOD organizira i ove godine simpozij pod nazivom “Aritmologija za obiteljsku medicinu”.

Aritmologija u Republici Hrvatskoj kao i u Europi zadnjih godina doživljava veliki napredak kroz nove metode liječenja bolesnika. Ovaj simpozij, namijenjen liječnicima obiteljske medicine, interdisciplinarno će obuhvatiti teme aritmološke patologije, a sve kroz interaktivan pristup i nadamo se korisnu raspravu.

Simpozij će se održati 09.2.2019. godine u “Kristalnoj dvorani” hotela Westin. Predviđen je upis HLK 10 bodova.

Prijevoz u Zagreb biti će organiziran iz Splita, Zadra, Rijeke, Osijeka, Slavonskog Broda i Varaždina.

Simpoziju je 2017. god. prisustvovalo 640 kolega tako da smo sigurni da ćemo se i ove godine okupiti u velikom broju.

Organizaciju simpozija potpomaže više sponzora, a ukoliko budete trebali pomoć u pronalasku sponzora slobodno se obratite direktno tehničkom organizatoru (FarGo d.o.o. GSM: 091/3866-300 e-mail: info@fargo.hr)

U prilogu vam dostavljamo Program

Pogledaj još

Pojam dugotrajnog COVID-a

Pojam dugotrajnog COVID-a

Pune četiri godine od početka COVID-19 pandemije su iza nas. Uz sve simptome akutnog COVID-a vrlo brzo smo se upoznali i s pojmom dugotrajnog COVID-a (engl. long COVID, LC), odnosno post COVID sindroma. LC se povezuje s više od 200 različitih simptoma, a najčešće ga...

Tečaj I kategorije EKG u obiteljskoj medicini – Zagreb, Siječanj

Tečaj I kategorije EKG u obiteljskoj medicini – Zagreb, Siječanj

Poštovani kolege liječnici obiteljske medicine, Ponavljamo tečaj I kategorije EKG u obiteljskoj medicini u Zagrebu (13.01. - 14.01.2024.) na lokaciji Češke Beseda u Zagrebu adresa,Ul. Pavla Šubića 20, 10000, Zagreb. Program tečaja se nalazi u nastavku. Prijava na...