Sustav za e-učenje Društva Nastavnika Opće i Obiteljske Medicine"

 

Zdravstveni radnici imaju i pravo i dužnost pratiti razvoj medicinske, stomatološke i farmaceutske struke, putem stručnog usavršavanja radi održavanja i unaprjeđenja kvaliteta svog rada.

Društvo nastavnika opće/obiteljske medicine u skladu s modernim pristupima trajnoj izobrazbi razvija e-učenje koje je namijenjeno svim liječnicima obiteljske medicine.

U nastavku Vas podsjećamo kako izraditi korisnički račun ili kako se prijaviti na sustav ukoliko već korisnički račun imate.

Kako ostvariti pristup sustavu?

Za uspješan pristup video materijalima nužno je imati korisnički račun za sustav edu.dnoom.

Nemam korisnički račun, što dalje?

Ukoliko do sada niste pristupali našem sustavu potrebno je izraditi besplatni korisnički račun. Klikom na sljedeću poveznicu otvoriti će se sučelje za izradu računa.

Unesite tražene podatke: (crveno su oznaženi obvezni podaci)

  • korisničko ime (slobodni odabir)
  • lozinka (slobodni odabir)
  • adresa e-pošte
  • Ime i prezime
  • OIB korisnika (potreban je za one korisnike koji ostvaruju bodovanje pri komori)

Po unosu svih podataka potrebno je kliknuti na gumb "Kreiraj korisnički račun"

Posljednji korak je potvrda registracije klikom na poveznicu koja će pristići na adresu e-pošte.

Nakon potvrde možete se slobodno prijaviti u sustav klikom na gumb "Prijava" na naslovnici sustava koristeći podatke koje ste unijeli pri registraciji.

Imam korisnički račun!

Korisnici sa postojećim korisničkim račun se samo trebaju prijaviti u sustav klikom na gumb "Prijava" u gornjem desnom kutu naslovnice.

Kako pronaći tečaj sa video sadržajima!

Tečaj se nalazi na popisu svih tečajeva (gumb Svi e-tečajevi na naslovnici sustava nakon prijave) unutar kategorije Kongresi. Na popisu možete pronaći video sadržaje XV. kongresa. Ukoliko želite pregledati video sadržaje sa XIV. kongresa  i XIII. kongresa i njih možete pronaći na popisu.