Pogledajte snimke predavanja sa XIV. kongresa DNOOM-a
Datum objave: Utorak, 16. 5. 2023.

Poštovani kolegice i kolege, dragi prijatelji i suradnici DNOOM-a

Iako je naš XIV. Međunarodni kongres Društva nastavnika opće/obiteljske medicine završen, vjerujemo da ste se s novim usvojenim znanjima i poznanstvima vratili u svoju svakodnevicu. Sva predavanja tijekom petka i subota iz obje dvorane su snimana te su snimke dostupne za pregled. Snimke su smještene na našem sustavu za e-učenje gdje ih možete besplatno pregledati.

Kako ostvariti pristup sustavu?

Za uspješan pristup video materijalima nužno je imati korisnički račun za sustav edu.dnoom.

Nemam korisnički račun, što dalje?

Ukoliko do sada niste pristupali našem sustavu potrebno je izraditi besplatni korisnički račun. Klikom na sljedeću poveznicu otvoriti će se sučelje za izradu računa.

Unesite tražene podatke: (crveno su oznaženi obvezni podaci)

  • korisničko ime (slobodni odabir)
  • lozinka (slobodni odabir)
  • adresa e-pošte
  • Ime i prezime
  • OIB korisnika (potreban je za one korisnike koji ostvaruju bodovanje pri komori)

Po unosu svih podataka potrebno je kliknuti na gumb "Kreiraj korisnički račun" Posljednji korak je potvrda registracije klikom na poveznicu koja će pristići na adresu e-pošte.  Nakon potvrde možete se slobodno prijaviti u sustav klikom na gumb "Prijava" na naslovnici sustava koristeći podatke koje ste unijeli pri registraciji.

Imam korisnički račun!

Korisnici sa postojećim korisničkim račun se samo trebaju prijaviti u sustav klikom na gumb "Prijava" u gornjem desnom kutu naslovnice.

Kako pronaći tečaj sa video sadržajima!

Tečaj se nalazi na popisu svih tečajeva (gumb Svi e-tečajevi na naslovnici sustava nakon prijave) unutar kategorije Kongresi. Na popisu možete pronaći video sadržaje XIV. kongresa kao i XIII. kongresa.

Pogledaj još

Poziv na redovnu skupštinu DNOOM-a

Poziv na redovnu skupštinu DNOOM-a

Pozivamo Vas da prisustvujete redovnoj Skupštini koja će se održati u petak, 15. ožujka u 18:45 sati u sklopu XV. Kongresa. Skrećemo pažnju na statutarnu odredbu da pravo glasa na Skupštini imaju samo redoviti članovi DNOOM-a. U slučaju spriječenosti  osobnog dolaska...

Tečaj I kategorije EKG u obiteljskoj medicini – Zagreb, Siječanj

Tečaj I kategorije EKG u obiteljskoj medicini – Zagreb, Siječanj

Poštovani kolege liječnici obiteljske medicine, Ponavljamo tečaj I kategorije EKG u obiteljskoj medicini u Zagrebu (13.01. - 14.01.2024.) na lokaciji Češke Beseda u Zagrebu adresa,Ul. Pavla Šubića 20, 10000, Zagreb. Program tečaja se nalazi u nastavku. Prijava na...