Izborna skupstina dnooma
Poziv na izbornu skupštinu DNOOM-a
Datum objave: Srijeda, 1. 3. 2023.

Poštovani kolegice i kolege,

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na XIV. Međunarodni kongres Društva nastavnika opće/obiteljske medicine (DNOOM) koji će se održati od 30.3. do 2.4.2023. godine u hotelu Antunović u Zagrebu pod nazivom „Javite se svom obiteljskom liječniku“.
Poziv na Skupštinu možete vidjeti na sljedećoj poveznici, a na našoj mrežnoj stranici će uskoro biti objavljen Preliminarni program kako biste, sukladno svojim željama, mogli odabrati ono što Vas najviše zanima a i kako biste sudjelovali u radu Skupštine.

Kroz posljednje tri godine suočili smo se s brojnim novim izazovima i zadatcima zbog kojih se smanjio i udio medicinskog posla kojeg svakodnevno obavljamo. Zdravstveni sustav zanemaruje naše kompetencije, a pritom se očekuje da obiteljski liječnik riješi 80% svakodnevnih zdravstvenih problema uz brojne administrativne, pravne pa čak i ekonomske poslove.
Paralelno, sveukupno medicinsko znanje udvostruči se svake godine, a vremena za kvalitetnu edukaciju imamo sve manje. Upravo zbog svega navedenog, svjesni trenutne situacije, smatramo da je kontinuirana edukacija obiteljskih liječnika od iznimne važnosti za očuvanje naše struke i poboljšanja kvalitete skrbi za pacijente. To je bila i ostaje glavna zadaća DNOOM-a, pomoći struci da opstane olakšavajući svim našim kolegama praćenje najnovijih saznanja i nošenje sa svakodnevnim izazovima.

Veselimo se novom druženju i da ćemo sve Vas ponovo vidjeti i ove godine!
Vaš DNOOM

Pogledaj još

Poziv na redovnu skupštinu DNOOM-a

Poziv na redovnu skupštinu DNOOM-a

Pozivamo Vas da prisustvujete redovnoj Skupštini koja će se održati u petak, 15. ožujka u 18:45 sati u sklopu XV. Kongresa. Skrećemo pažnju na statutarnu odredbu da pravo glasa na Skupštini imaju samo redoviti članovi DNOOM-a. U slučaju spriječenosti  osobnog dolaska...

Tečaj I kategorije EKG u obiteljskoj medicini – Zagreb, Siječanj

Tečaj I kategorije EKG u obiteljskoj medicini – Zagreb, Siječanj

Poštovani kolege liječnici obiteljske medicine, Ponavljamo tečaj I kategorije EKG u obiteljskoj medicini u Zagrebu (13.01. - 14.01.2024.) na lokaciji Češke Beseda u Zagrebu adresa,Ul. Pavla Šubića 20, 10000, Zagreb. Program tečaja se nalazi u nastavku. Prijava na...