Izborna skupstina dnooma
Poziv na izbornu skupštinu DNOOM-a
Datum objave: Srijeda, 1. 3. 2023.

Poštovani kolegice i kolege,

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na XIV. Međunarodni kongres Društva nastavnika opće/obiteljske medicine (DNOOM) koji će se održati od 30.3. do 2.4.2023. godine u hotelu Antunović u Zagrebu pod nazivom „Javite se svom obiteljskom liječniku“.
Poziv na Skupštinu možete vidjeti na sljedećoj poveznici, a na našoj mrežnoj stranici će uskoro biti objavljen Preliminarni program kako biste, sukladno svojim željama, mogli odabrati ono što Vas najviše zanima a i kako biste sudjelovali u radu Skupštine.

Kroz posljednje tri godine suočili smo se s brojnim novim izazovima i zadatcima zbog kojih se smanjio i udio medicinskog posla kojeg svakodnevno obavljamo. Zdravstveni sustav zanemaruje naše kompetencije, a pritom se očekuje da obiteljski liječnik riješi 80% svakodnevnih zdravstvenih problema uz brojne administrativne, pravne pa čak i ekonomske poslove.
Paralelno, sveukupno medicinsko znanje udvostruči se svake godine, a vremena za kvalitetnu edukaciju imamo sve manje. Upravo zbog svega navedenog, svjesni trenutne situacije, smatramo da je kontinuirana edukacija obiteljskih liječnika od iznimne važnosti za očuvanje naše struke i poboljšanja kvalitete skrbi za pacijente. To je bila i ostaje glavna zadaća DNOOM-a, pomoći struci da opstane olakšavajući svim našim kolegama praćenje najnovijih saznanja i nošenje sa svakodnevnim izazovima.

Veselimo se novom druženju i da ćemo sve Vas ponovo vidjeti i ove godine!
Vaš DNOOM

Pogledaj još

Registrirajte se na XIV. Kongres DNOOM-a

Registrirajte se na XIV. Kongres DNOOM-a

Dragi kolege i kolegice, suradnici i dragi prijatelji, Još je samo 45 dana ostalo do početka našeg velikog događaja. Pridružite nam se na ovogodišnjem XIV. kongresu DNOOM-a u Zagrebu u hotelu Antunović uz mnogo zanimljivih predavanja brojnih stručnjaka iz Hrvatske i...

Rok za prijavu sažetaka za kongres (5.2.2023.)

Rok za prijavu sažetaka za kongres (5.2.2023.)

Prijava i upload sažetaka za kongres DNOOM-a završiti će s 5.2.2023. u 23:59h na našoj mrežnoj stranici. Pristupiti obrascu možete klikom na sljedeću povezicu. Molimo sve predavače da na vrijeme prijave svoje sažetke.

8. znanstveni simpozij „HRVATSKI VASKULARNI DAN“

8. znanstveni simpozij „HRVATSKI VASKULARNI DAN“

Poštovane kolegice i kolege, zadovoljstvo nam je pozvati Vas da sudjelujete na tradicionalnom 8. ZNANSTVENOM SIMPOZIJU “HRVATSKI VASKULARNI DAN – CROVASCULAR 2023″ s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati u Preporodnoj dvorani HAZU, Opatička 18. u Zagrebu...