Izborna skupstina dnooma
Poziv na izbornu skupštinu DNOOM-a
Datum objave: Srijeda, 1. 3. 2023.

Poštovani kolegice i kolege,

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na XIV. Međunarodni kongres Društva nastavnika opće/obiteljske medicine (DNOOM) koji će se održati od 30.3. do 2.4.2023. godine u hotelu Antunović u Zagrebu pod nazivom „Javite se svom obiteljskom liječniku“.
Poziv na Skupštinu možete vidjeti na sljedećoj poveznici, a na našoj mrežnoj stranici će uskoro biti objavljen Preliminarni program kako biste, sukladno svojim željama, mogli odabrati ono što Vas najviše zanima a i kako biste sudjelovali u radu Skupštine.

Kroz posljednje tri godine suočili smo se s brojnim novim izazovima i zadatcima zbog kojih se smanjio i udio medicinskog posla kojeg svakodnevno obavljamo. Zdravstveni sustav zanemaruje naše kompetencije, a pritom se očekuje da obiteljski liječnik riješi 80% svakodnevnih zdravstvenih problema uz brojne administrativne, pravne pa čak i ekonomske poslove.
Paralelno, sveukupno medicinsko znanje udvostruči se svake godine, a vremena za kvalitetnu edukaciju imamo sve manje. Upravo zbog svega navedenog, svjesni trenutne situacije, smatramo da je kontinuirana edukacija obiteljskih liječnika od iznimne važnosti za očuvanje naše struke i poboljšanja kvalitete skrbi za pacijente. To je bila i ostaje glavna zadaća DNOOM-a, pomoći struci da opstane olakšavajući svim našim kolegama praćenje najnovijih saznanja i nošenje sa svakodnevnim izazovima.

Veselimo se novom druženju i da ćemo sve Vas ponovo vidjeti i ove godine!
Vaš DNOOM

Pogledaj još

Pogledajte snimke predavanja sa XIV. kongresa DNOOM-a

Pogledajte snimke predavanja sa XIV. kongresa DNOOM-a

Poštovani kolegice i kolege, dragi prijatelji i suradnici DNOOM-a Iako je naš XIV. Međunarodni kongres Društva nastavnika opće/obiteljske medicine završen, vjerujemo da ste se s novim usvojenim znanjima i poznanstvima vratili u svoju svakodnevicu. Sva predavanja...

Registrirajte se na XIV. Kongres DNOOM-a

Registrirajte se na XIV. Kongres DNOOM-a

Dragi kolege i kolegice, suradnici i dragi prijatelji, Još je samo 45 dana ostalo do početka našeg velikog događaja. Pridružite nam se na ovogodišnjem XIV. kongresu DNOOM-a u Zagrebu u hotelu Antunović uz mnogo zanimljivih predavanja brojnih stručnjaka iz Hrvatske i...